Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2015 το Γενικό Λύκειο Πλατέος, κόντρα στα capital control, δημοψηφίσματα και όλες τις άλλες δύσκολες στιγμές, αποχαιρέτησε τους απόφοιτους της Γ΄ τάξης διοργανώνοντας, κάτω από τα δέντρα της
αυλή του σχολικού συγκροτήματος, μία σεμνή εκδήλωση στην οποία μαθητές (απόφοιτοι πλέον), καθηγητές, Σύλλογος Γονέων και ο Διευθυντής του σχολείου αναπολώντας τα τρία τελευταία χρόνια και τις ανέμελες στιγμές τους έκλεισαν το κεφάλαιο «σχολικά θρανία» για τους νέους μας που πλέον ανοίγουν τα φτερά για άλλες πολιτείες με την ελπίδα ότι αυτοί με το χαμόγελό τους θα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τις καταστάσεις .

Στους μαθητές αυτούς, ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του Γενικού Λυκείου Πλατέος εύχονται «Πολλά χαμόγελα στην ζωή τους», όπως και στις συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς, τη φιλόλογο κ. Γιάγκα Σοφία και την οικονομολόγο κ. Αγιάσογλου Κωνσταντινιά που «κατέθεσαν τα πνευματικά τους όπλα» βγαίνοντας στη σύνταξη να «είναι γερές και να απολαμβάνουν την αποστράτευση τους»

Στη τελετή δόθηκαν στους αποφοίτους οι απολυτήριοι τίτλοι, ένα CD με φωτογραφίες από διάφορες στιγμές και ένα λεύκωμα.

Η εκδήλωση συμπληρώθηκε με το παραδοσιακό ψήσιμο - τα σουβλάκια ήταν χορηγία του «Αλεξάνδρειον Μέλαθρον» του κ. Παπαδόπουλου - όπως και τα διάφορα εδέσματα, τα αναψυκτικά και η αρκετή μπύρα (προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) που τοποθετήθηκαν στα θρανία-τραπέζια, βοήθησαν σημαντικά για να κλείσουν τα τρία χρόνια χαλαρά και με όλες τις ευχάριστες στιγμές να ανακαλούνται στις συζητήσεις μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Οι «μαθητές !!!» Τερζίδης Ιωακείμ με το ακορντεόν και το νταούλι, Μαλογιάννης Δημήτρης με το κλαρίνο και Σωτηράκη Νίκη με τις μιμήσεις καθηγητών και μαθητών συμπληρώνοντας τη γιορτή έδωσαν τον τόνο αισιοδοξίας, το γέλιο και την ελπίδα για το καλύτερο αύριο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση και αποσπάσματα από το Λεύκωμα με τις ευχές των καθηγητών που δόθηκε στα παιδιά

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ! ! !





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου