Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ-ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Δηλώσεις 2-2


Δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων, κ.κ. Βαγγέλης Ντίσιος και Αλέξης Αλεξίου.

Αλέξης Αλεξίου (ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ):
«Θέλω να ευχαριστήσω τη ΝΑΟΥΣΑ για τη φιλοξενία που είχαμε, Η Νάουσα μετά από πολλά χρόνια είναι στη Γ’ Εθνική, και πρέπει να είναι γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη
ιστορία. Όσο για το παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι «γκαντ γκινιολ». Νομίζω ότι εμείς είχαμε όλες τις προϋποθέσεις, προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι σαν ομάδα. Ξαφνικά είδα μια νευρικότητα, δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένο, και νομίζω ήταν από τα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου δεν έχει συνηθίσει να δέχεται εύκολα γκολ. Σήμερα είχαμε πάρα πολλές απουσίες, παίζαμε με παρά πολλά νεαρά παιδιά, που παίζανε πρώτη φορά Γ’ Εθνική. Εντούτοις, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ο Εορδαϊκός είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία, αν γυρίσουν όλοι οι παίκτες θα είμαστε μία ομάδα δυνατή. Πήραμε ένα βαθμό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το χάσουμε, αλλά και να το κερδίσουμε. Είχαμε και εμείς ευκαιρίες, είχε και η Νάουσα και νομίζω πως το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Για μας ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας και πήραμε ένα βαθμό, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και στη Νάουσα για το καλό της παιχνίδι. Είναι πρεμιέρα, λογικό είναι και οι δύο ομάδες, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Εμείς, νομίζω πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ο Εορδαϊκός έχει μεγάλη δύναμη και θα το δείτε σιγά-σιγά στο πρωτάθλημα».
Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ):
«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά με υγεία και δύναμη. Σήμερα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, παρά το άγχος της πρεμιέρας που συνήθως διακατέχει τις ομάδες την πρώτη αγωνιστική. Ωστόσο ο κόσμος ήρθε σήμερα και απόλαυσε θέαμα, ένα παιχνίδι από τα παλιά. Είχαμε το σθένος σαν ομάδα να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το φέρουμε στα μέτρα μας, παρά το γεγονός ότι ο Εορδαϊκός προηγήθηκε και πιστεύαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να μπούμε το ίδιο σθένος και το πάθος. Δυστυχώς, μια στιγμή αδράνειας έφερε την ισοφάριση. Από κει και μετά χαθήκανε κλασικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε, όπως είπε κι ο Αλέξης, να το κερδίσουμε αλλά και να το χάσουμε. Νομίζω όμως, ότι πιο καθαρές ευκαιρίες είχαμε εμείς. Σημασία είναι ότι και οι δύο ομάδες πήραμε από έναν βαθμό. Το κακό είναι και για τις δύο ομάδες ότι υπήρξαν τραυματισμοί, υπάρχουν παιδιά με τραυματισμούς και θέλω ευχηθώ περαστικά στα παιδιά που τραυματίστηκαν. Είναι ένας μαραθώνιος, όπως είπε και ο Αλεξης, περιμένει την ομάδα του πιο δυνατή. Είναι μία ομάδα (ο Εορδαϊκός) που πέρσι ας μην ξεχνάμε τερμάτισε στην πρώτη οχτάδα του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα έμπειρη μέσα στο γήπεδο, ενώ η δική μας είναι ομάδα 40 ημερών. Από την περσινή ενδεκάδα μόλις τρεις αγωνίζονται. Προσπαθούμε να βρούμε και εμείς τα πατήματά μας. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει κίνητρο, υπάρχει φιλοδοξία και υπάρχει εμπειρία. Να ευχηθώ να έχουμε καλύτερη συνέχεια και οι δύο ομάδες. Να ευχαριστήσω και εγώ τον Αλέξη για τα καλά του λόγια. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια, είναι παιχνίδια άλλων εποχών που γέμιζε το γήπεδο και το θέαμα ήταν καλύτερο ή εξίσου καλό με το θέαμα που παρακολούθησε σήμερα ο κόσμος».    


Δηλώσεις έκαναν και οι παίκτες Κοντογουλίδης για τον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ και Χαραλαμπίδης για τον Εορδαϊκό

Χάρης Χαραλαμπίδης (ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ):
«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, από θέαμα και από γκολ με δυνατές μονομαχίες. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά ο αντίπαλος μάς έκανε το 1-1 και στη συνέχεια έγινε το 2-1. Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια είπαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε νωρίς, φέραμε το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια έκαναν ευκαιρίες και οι αντίπαλοι, προσπαθήσαμε να ανταποδώσουμε και εμείς και δίκαια ήρθε το 2-2. Οι διαφορές στον Εορδαϊκό σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι μεγάλες. Δουλεύουμε πιο επαγγελματικά, έχουμε τον προπονητή από την αρχή της χρονιάς, κάναμε μαζί προετοιμασία και δουλεύουμε όλοι καλύτερα».

Ανέστης Κοντογουλίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ):
«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και στις δύο ομάδες. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία. Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο και λόγο έδρας συνήθως η πρεμιέρα είναι πιο αγχωτική. Προηγήθηκε ο Εορδαϊκός, αλλά δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι και το γυρίσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Θεωρώ το δεύτερο γκολ του Εορδαϊκού  ήταν τυχερό. Εμείς κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και έτσι ήρθε το 2-2. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Όπως είδαμε και σήμερα, ήρθε ο κόσμος, αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερο. Θέλουμε υπομονή. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε πολύ δουλειά, πολύ δρόμο. Πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους. Είναι νωρίς ακόμα  για να βγάλουμε συμπεράσματα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ακούμε τον προπονητή μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στην ομάδα»


Από τον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου