Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2016 η εκπαίδευση σε θέματα "Πρώτων Βοηθειών" που διοργάνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου και το τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας .

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την κα Γραμματικοπούλου Ελένη και αφορούσε του εθελοντές και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αλεξάνδρειας .

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν τόσο Θεωρητικά όσο και πρακτικά σε βασικές αρχές πρώτων βοηθειών ,τραύματα ,αιμορραγίες ρινορραγίες κ .ά ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν γρήγορα, με ψυχραιμία και ασφάλεια σε τυχόν ατυχήματα τόσο στο εργασιακό τους χώρο όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον τους.

Οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν όλους τους κύκλους μαθημάτων και να παραλάβουν στο τέλος της εκπαίδευσης πιστοποίηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας κύριο Στεφανάκη Κωνσταντίνο και την εκπαιδεύτρια την κυρία Γραμματικοπούλου Ελένη για την εθελοντική προσφορά που τους διακρίνει και την συνεργασία τους με τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου