Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

O εφιάλτης μόλις άρχισε


Κλειστές  οι τράπεζες

Αυτή κυρίες και κύριοι είναι η πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, όπως δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως εκεί μας  οδήγησε η περήφανη διαπραγμάτευση και η δημιουργική ασάφεια του κ. Βαρουφάκη και της παρέας του.  Και όσο και αν θέλουν να
χρεώσουν το κλείσιμο των τραπεζών στους κακούς και ανάλγητους ευρωπαίους που δεν σέβονται την ελληνική κυβέρνηση και την επιλογή του ελληνικού λαού ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως και οι Ευρωπαίοι έχουν από πίσω τους τους δικούς τους λαούς που δεν μπορούν να χρεώνονται την επαναπρόσληψη όλων αυτών που αγωνίστηκαν για να έχουμε την παρέα που μας κυβερνά, βλέπε ΕΡΤ3 που σήμερα λέει θα λειτουργήσει κανονικά.
Τι μας έταξε ο κ.  Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη; Αναμφισβήτητα όχι πως θα παίξει το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας σε μια ζαριά, αυτή του δημοψηφίσματος, όχι για να σώσει την χώρα αλλά για να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ αφού αν έφερνε στην βουλή το μνημόνιο των 8 και κάτι ψιλών δις  εφοριακών επιδρομών θα έχανε μεγάλο κομμάτι της δύναμης  του που έχουν όντως κόκκινες γραμμές και δεν είναι διατεθειμένοι να τις διαγράψουν ούτε να τις σηκώσουν και να περάσουν από κάτω.
Και τι έχουμε μπροστά μας; Ένα δημοψήφισμα στο οποίο δεν γνωρίζουμε καν τι θα ψηφίσουμε και σε τι λέμε ναι ή όχι; Αν πούμε ναι τι γίνεται και αν πούμε όχι τι παίζει; Αν πούμε ναι ποια συμφωνία θα υλοποιηθεί; Και αν πούμε όχι πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες; Κάποτε το Σεπτέμβριο; Και αν και όταν ανοίξουν τι θα συμβεί; Ότι και στην Κύπρο;
Όχι γιατί η Κύπρος συνεργαζόταν με τους  Ευρωπαίους ενώ η ελληνική κυβέρνηση όχι. Έχει βλέπετε εντολή λαού και ο λαός δεν θέλει περικοπές συντάξεων. Το ότι δεν θα μπορούσε να πάρει καν την σύνταξη του ούτε στα ποιο τρελά του όνειρα, τι όνειρα εφιαλτές δεν μπορούσε να φανταστεί!!!!
Και έχω την αίσθηση πως ο εφιάλτης μόλις άρχισε, θα αργήσει πολύ να τελειώσει και αλί στους Έλληνες!!!!
Νικολαΐδου Πόπη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου