Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Συνάντηση για το Νοσοκομείο Νάουσας

Η καταγραφή μιας πλήρους, τεκμηριωμένης, βιώσιμης, λειτουργικής και αναπτυξιακής πρότασης
για το Νοσοκομείο Νάουσας της επόμενης μέρας ήταν το αντικείμενο συνάντησης που έγινε το πρωί της Δευτέρας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη, παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Στην πρότασή του ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στην ανάγκη απόλυτης ετοιμότητας που πρέπει να εμφανίζει η πλευρά της Νάουσας μέσω της καταγραφής και της
συμφωνίας μιας στρατηγικής πρότασης για τη μετά τη διαπραγμάτευση περίοδο και ενόψει του ανασχεδιασμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τη νέα κυβέρνηση.
Ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στο πλαίσιο των 11 σημείων που κατέθεσε ο ίδιος προ ημερών στον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, το οποίο θέτει σε διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αναμένοντας τις δικές τους προτάσεις. Στόχος είναι η συγκρότηση μιας ενιαίας πρότασης που θα εξασφαλίσει ένα λειτουργικό και βιώσιμο Νοσοκομείο, στο πνεύμα της συνύπαρξης και της συμπληρωματικότητας εντός του Νοσοκομείου Ημαθίας, με τις πέντε βασικές κλινικές για την επίτευξη της ασφαλούς λειτουργίας, αλλά και τον σχεδιασμό εξειδικευμένων κλινικών στην κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν: οι Βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου και Γιώργος Ουρσουζίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ημαθίας και ο Υποδιοικητής Αναστασία Μπούρτσου και Τάσος Μπίνος, εκπρόσωποι των γιατρών οι κ.κ. Μάκης Προδρομίδης και Θανάσης Λέττας, εκπρόσωποι του Διοικητικού και του Νοσηλευτικού Προσωπικού κ.κ. Παπαδοπούλου και Βαρβαγιάννη, το Σωματείο Εργαζομένων (κ.κ. Τσαρνούχας, Ανθρακέα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου