Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Με επιτυχία διενεργήθηκαν οι εξετάσεις από την Π.Ε Ημαθίας για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης αγροτικών μηχανημάτων στο δήμο Νάουσας

Ιδιαίτερη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών του δήμου Νάουσας στο κάλεσμα της Π.Ε Ημαθίας  για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης αγροτικών μηχανημάτων μέσω εξετάσεων, οι οποίες έγιναν το
διήμερο 6-7 Απριλίου, στον Κοπανό της Νάουσας. Συμμετείχαν πάνω από 240 άτομα.
Σε δήλωση του, μετά το πέρας των εξετάσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος παραβρέθηκε σε αυτές και τις δυο ημέρες που διενεργήθηκαν, τόνισε τα εξής:
« Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες του δήμου Νάουσας, οι οποίοι συμμετείχαν στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης αγροτικών μηχανημάτων και φυσικά τον  εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο κ. Θεόφιλο Τεληγιαννίδη που είχε την πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο γεγονός.

Επίσης τον προϊστάμενο κ. Βασίλη Παλουκίδη  και τους εξεταστές του Γραφείου Αγροτικού Εξηλεκτρισμού και Εκμηχάνισης Γεωργίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Ημαθίας, τον διευθυντή του Γυμνασίου  Κοπανού κ.Ζιώγα, τον Αγροτικό Σύλλογο Νάουσας και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχή τους έκβαση. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα και στους άλλους δήμους της Π.Ε Ημαθίας, ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτές οι αγρότες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου