Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 27/2/2015 η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Τρικάλων

Στη σκιά του θανάτου του επί πολλά χρόνια υδρονομέα Μίχου Παπαμιχαήλ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στις 11.00 π.μ. η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Τρικάλων, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Οργανισμού.
Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ και το σύνολο των αντιπροσώπων, ενώ παρόντες ήταν: ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης, ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Στέλιος Μέσσης, το μέλος του Δ.Σ. και ο διευθυντής του ΓΟΕΒ κ.κ. Βασίλειος Κανάκας και Χατζηπαππάς Βασίλειος καθώς και η προϊσταμένη του τμήματος Αλεξάνδρειας του ΓΟΕΒ Αθηνά Μηνοπούλου. Όλοι τους αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της λειτουργίας του Οργανισμού, υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί.
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, εξελέγη πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο Θωμάς Συγγούνας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του επί πολλά χρόνια υδρονομέα του ΤΟΕΒ Τρικάλων Μίχου Παπαμιχαήλ που ''έφυγε'' σήμερα και ακολούθησε ο απολογισμός των έργων της χρονιάς που πέρασε και ο αναλυτικός προγραμματισμός έργων για το 2015 από τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μόσχο Κυτούδη. Στη συνέχεια η προϊσταμένη του ΤΟΕΒ Δέσποινα Μηνούδη έκανε τον οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης αρδευτικής περιόδου, διαβάστηκαν και ψηφίστηκαν όλα τα θέματα, έγινε κατάθεση προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων και η Γενική Συνέλευση έκλεισε με ''μπουφέ'' στον αύλειο χώρο του ΤΟΕΒ.




trikala-imathias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου