Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εντοπίστηκε κατάστημα – καφενείο στην Ημαθία που διενεργούνταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Poker»


Συνελήφθησαν 7 άτομα, μεταξύ των οποίων ο 38χρονος συνιδιοκτήτης και 6 παίκτες

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των
570 ευρώ, τραπουλόχαρτα και μάρκες

Εντοπίστηκε σήμερα (20-01-2015) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κατάστημα – καφενείο που διεξάγονταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Poker».

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν συνολικά 7 ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 41 ετών, μεταξύ των οποίων ο 38χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος και ακόμα 6 παίκτες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα συνιδιοκτησίας 38χρονου, διαπιστώθηκε ότι μαζί με άλλα 6 άτομα – παίκτες, συμμετείχαν στο παράνομο τυχερό παίγνιο «POKER».

Από τον χώρο του καταστήματος και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ, τραπουλόχαρτα και ειδικές μάρκες για τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιγνίου.


Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου