Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ –ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΑΛΑΣΙΔΟΥ


Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα για την δεκαπεντάχρονη Βεροιώτισσα  αθλήτρια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ που ανοίγει τα φτερά της για να πετύχει τους στόχους που είχε βάλει για την αθλητική της καριέρα. Ο στόχος της πάντοτε ήταν να φτάσει στο ψηλότερο
σημείο που ονειρεύεται να φτάσει κάθε αθλητής που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό και ήταν η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΣΑΜΠΛ της χώρας μας. Το ήθελε και το έλεγε από μικρή. Και η στιγμή για το πρώτο βήμα έφτασε.
Μεσημέρι Τετάρτης 27-8-2014 το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κ. Γιακουμέλου τηλεφωνεί στον πρόεδρο του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Χωματά και του ανακοινώνει την ευχάριστη απόφαση. Ο Ολυμπία Σαλασίδου επιλέχθηκε για την Εθνική ομάδα ανσάμπλ  και πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.
Η ευχάριστη είδηση διαδίδεται γρήγορα και φτάνει μέχρι τον Ευξεινο Πόντο και συγκεκριμένα στην Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά όπου βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή οι γονείς της για προσκύνημα και στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας για να ενημερωθεί και η προπονήτριά της Μαρία Ιλίεβα και να εισπράξει και αυτή το μερίδιο των συγχαρητηρίων για την επιλογή της αθλήτριάς της.
Ο πρόεδρος του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Χωματάς δήλωσε τη μεγάλη αυτή επιτυχία: «Συγχαρητήρια στην Ολυμπία. Το άξιζε. Πιστεύω ότι με τη θέληση και τα προσόντα της θα είναι στη βασική ομάδα ανσάμπλ της χώρας μας για να τη βλέπουμε στους μεγάλους διεθνείς αγώνες  της ρυθμικής γυμναστικής και για να κάνει περήφανους τους γονείς της, το σύλλογό της, την πόλη της και την πατρίδα της. Συγχαρητήρια στην προπονήτριά της Μαρία Ιλίεβα και τον χορογράφο Γιάννη Μάρτο για την επιτυχία της αθλήτριάς τους. Η Ολυμπία είναι η τέταρτη αθλήτρια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ που μπαίνει στις Εθνικές ομάδες της χώρας μας.

Είναι μια τεράστια επιτυχία, αφού η Ολυμπία είναι μία από τις δύο μόνο αθλήτριες επαρχίας που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα ανσάμπλ της πατρίδας μας. Οι υπόλοιπες είναι όλες Αθηναίες. Βασικός στόχος της ομάδας αυτών των αθλητριών που επιλέχθηκαν είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία. Ευχόμαστε στην Ολυμπία να είναι μέσα σ’ αυτήν την ομάδα. Μία ομάδα που στο παρελθόν μας χάρισε μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στου Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϋ (2000).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου