Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Αγιασμός και προπόνηση

  

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε χθες τις προπονήσεις η ομάδα της Αλεξάνδρειας μετά από 1 χρόνο απουσίας από το πρωτάθλημα.
Φέτος δηλώνει παρόν στην Α2 κατηγορία με ένα
ρόστερ 20 παικτών που καλούνται να την κάνουν να πρωταγωνιστήσει και που λόγω της αρνητικής βαθμολογίας   είναι αναγκασμένοι σε κάθε παιχνίδι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό!!!
Σύσσωμη στον αγιασμό η νέα διοίκηση που έχει μεγάλους στόχους  που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία!!!!

Σε νέο ρόλο, αυτόν του προπονητού,  ο κ. Καρασαββίδης και αν είναι στο ήμισυ τόσο καλός όσο ήταν σαν τερματοφύλακας, τότε η ομάδα είναι σε πολύ καλά χέρια!!!    
Με μισή ώρα καθυστέρηση έγινε ο αγιασμός αφού όπως μας είπε ένα πουλάκι ο ιερέας   αντί να πάει στο γήπεδο έψαχνε την ομάδα στο κολυμβητήριο!!!!
Στα συν της ομάδας η ύπαρξη του κ. Μαγγανάρη που όπως και να το κάνουμε το έχει το ταλέντο  και μπορεί χαλαρά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα εκεί που δεν το περιμένουν οι αντίπαλοι, αλλά και του νεαρού κ.  Γεωργίου   που είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου του τόπου μας!!!!
Σκεφτικοί οι κύριοι της διοίκησης λέτε να σκέφτονται την απερίγραπτη κατάσταση του γηπέδου ή το πως επιβάλλεται να οργανώσουν ομάδες τσικό γιατί αλλιώς αυτή η ομάδα δεν έχει μέλλον;
Στο χορτάρι του γηπέδου έριξε το νερό του αγιασμού ο κ. Μακρυγιάννης και στην παρούσα φάση την ομάδας κάθε βοήθεια δεκτή!!!
Στις κερκίδες ο κ. Τερζίδης ο προπονητής που κράτησε ζωντανή την προηγούμενη ομάδα της πόλης μας  όταν οι της διοίκησης λάκισαν προ των οικονομικών προβλημάτων.  Ελπίζουμε να είναι και στο πλευρό αυτής της ομάδας όπως και όλοι μας γιατί ως γνωστόν όσο καλός και αν είναι ένας προπονητής, όσο καλή και αν είναι μια ομάδα αν δεν υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες .................
Ν.Π.




























1 σχόλιο:

  1. ευχομαι οι επιτυχιες της ομαδας να ειναι πολυ περισσοτερες απο τις φορες που σκοραρει οΛαμπρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή