Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Στήριξη στο ροδάκινο από την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας

Η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας με διάθεση προσφοράς στην τοπική αγροτική οικονομία  συνέταξε έναν οδηγό με πληροφορίες και 18 συνταγές με ροδάκινο. Η ενέργεια αυτή είναι μια συνέχεια της προωθητικής καμπάνιας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και
του προέδρου της κ. Γεωργίου Τσακίρη με θερμή παράκληση προς τα μέλη του για σημαντικό μέρος απορρόφησης ροδάκινων από την εγχώρια αγορά των ξενοδοχείων.
Παράλληλα ο οδηγός αυτός στάλθηκε και στην visitgreece το επίσημο portal του Ε.Ο.Τ. με την προτροπή της συμπλήρωσης και του ροδάκινου, με τα υπόλοιπα Π.Ο.Π. προϊόντα που προβάλλονται  στη ενότητα « Ελληνική κουζίνα Πανδαισία γεύσεων & αρωμάτων»
Τις επόμενες ημέρες ο οδηγός αυτός θα αποσταλεί σε όλα ειδησεογραφικά site που ασχολούνται με τον τουρισμό καθώς και σε όλα τα γραφεία του Ε.Ο.Τ. ανά την υφήλιο  σε συνεργασία με την κυρία Έμμυ Δέδε - Ναγκάτα  στη γενική διεύθυνση προβολής του Ε.Ο.Τ.
Τέλος η Ένωσης των Ξενοδόχων της Ημαθίας απέστειλε τον ίδιο οδηγό στη συνομοσπονδία ενοικιαζομένων δωματίων καθώς και στην Πανελληνιά Ομοσπονδία Ξενοδόχων για την ίδια ενημέρωση στο newsletter που στέλνει σε όλα τα ξενοδοχεία, ενώ προτάθηκε σε όλα τα μέλη μας στην Ημαθία η προσφορά χυμού ροδάκινου στα πρωινά και υιοθέτηση εδεσμάτων με ροδάκινο στο μενού τους.

Με τιμή
Δημήτρης Μάντσιος
Πρόεδρος στην Ένωση

Ξενοδόχων  Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου