Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ιστορικό «διπλό» για την Καλλονή

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Άρης στο νέο πρωτάθλημα της Super League, καθώς την Κυριακή γνώρισε τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χατζηνικολάου πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή και είδε τον σύλλογο της Μυτιλήνης να φεύγει με ένα σπουδαίο «διπλό» από το «Κλεάνθης Βικελιδης» με 2-0 σκορ.


Αυτή η νίκη έχει ιστορική σημασία για το συγκρότημα του Μαντζουράκη, καθώς είναι η πρώτη της στη μεγάλη κατηγορία. Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα, σημείωσαν στο 12ο λεπτό ο Αναστασιάδης και στο 90` ο Γκαρσία.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν. Πιο συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό, ο Διούδης έκανε κακή έξοδο και ο επερχόμενος Αναστασιάδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την «νεοφώτιστη» εκπρόσωπο της Λέσβου.

Στην συνέχεια, οι παίκτες της Καλλονής δεν κλείσθηκαν στα καρέ τους και με πολύ καλή τακτική, κράτησαν μακρυά από την εστία του Σιδεράκη τους επιθετικούς του Άρη.

Μάλιστα στο 39` ο νεαρός τερματοφύλακας «νίκησε» στο τετ-α-τετ τον Μανιά, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 57` ο Πίντο πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε την μπάλα πριν προλάβει ο Μανιάς να κάνει την προβολή.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Καλλονή έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Καζάκης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο διάστημα που έμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν με σχετική άνεση το προβάδισμα και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γκαρσία που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Όσον αφορά στους παίκτες του Άρη -που συμπλήρωσε δύο ματς χωρίς βαθμό- δεν φάνηκαν σε καμία περίπτωση απειλητικοί, προβληματίζοντας και πάλι μετά την ήττα στην Ριζούπολη απ΄ τον Απόλλωνα.

Κίτρινες: Διούδης, Τσουμάνης, Ουντότζι - Φαρία, Πίντο, Χωριανόπουλος

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73` Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61` Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Ελσνερ (58` Αγγελούδης).

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης):
Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αλβες (84` Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (89` Γάλος), Καζάκης (78` Σιλιγαρδάκης).


Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου